top of page

Over Van Eijmeren 
Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.

Sinds 1928 is Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud actief in de onderhoudsmarkt en heeft zo een jarenlange ervaring en marktkennis opgebouwd waarbij kostenbeheersing, continuïteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen. De resultaatgerichte denkwijze en de gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat de conditie van het vastgoed exact aan uw wensen voldoet.

Job.jpg

Wat kunt u van ons verwachten

Architectural plans

Gedetailleerde
offerte

Onze offerte's zijn helder en aan uw eisen aangepast. U geeft aan hoe gedetailleerd de offerte moet zijn. En wij zorgen daarvoor. Heldere leveringsvoorwaarden, waar nodig op maat,  maken daar onlosmakelijk onderdeel van uit.

Schilder.jpg

Professioneel personeel en partners

Om onze kwaliteit en continuïteit te waarborgen werken wij bij voorkeur langdurig samen met onze partners,  Leveranciers, onderaannemers en zzp'ers,  Ook ons personeel verbinden wij langdurige aan onze organisatie. 

Opname
op locatie

Uw aanvraag wordt altijd door onze specialisten opgenomen op het project, gedocumenteerd met foto's en voorzien van adviezen die altijd kostenbesparend zijn.

Opnemen.jpg

Heldere communicatie

Wij maken gebruik van de meest moderne communicatiesystemen.  Zowel in- als extern maken wij gebruik van G Suite software en andere cloud-based applicaties. 

43270432_l.jpg

Onze kwaliteit

Onze kwaliteit kenmerkt zich door permanent te streven naar dienstverlening met duurzaamheid als hoofddoel. Of het nu gaat om de geleverde dienst, het milieu, ons personeel of onze partners. Voor kwaliteit met duurzaamheid als uitgangspunt bent u bij Van Eijmeren vastgoedzorg en onderhoud aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op
voor meer informatie

bottom of page